אינדקס מזון ומשקה

מפעל דגני הבוקר ללא גלוטן, תירפז, קיבל את תו התקן GMP של משרד הבריאות

30.04.2015

מפעל "תירפז"  ממגדל העמק, המתמחה בדגני בוקר ללא גלוטן, אשר נרכש לפני כשנתיים ע"י חברת המזון "בטר אנד דיפרנט", קיבל בימים אלה את תו התקן לאיכות   GMP ממשרד הבריאות. המפעל משתרע על 3 דונם, בהם 1600 מ"ר בנוי.

צביקה באש, מנכ"ל חברת "בטר אנד דיפרנט", ציין כי בשנתיים האחרונות חודשו מערכי הייצור במפעל "תירפז" , וכן שונה תהליך הייצור מסולר לגז – מהלך שנועד לשמור על איכות הסביבה. המפעל מתמחה בעיקר בייצור קורנפלקס ופצפוצי אורז, המיוצרים מאורז ותירס ללא תוספות, בשיטות ייצור ייחודיות המאפשרות לשמור על הערכים התזונתיים של חומרי הגלם. לאחרונה השיקו במפעל מוצר חדש בשוק דגני הבוקר – קינופלקס, המיוצר מגרגירי קינואה, וכמו כן גם מוצרי "ציפוי" למטוגנים, המיוצרים מ- 100% תירס.

מעבר לכתבה >>