תגבורת סידן – מהיכן?

הסידן חשוב מאוד בכל גיל ומסייע לבניית עצמות הגוף וחיזוקן אצל ילדים ומבוגרים כאחד.
מלבד מוצרי החלב הידועים בכמות הסידן שבהם, חשוב לדעת כי בזרעי השומשום יש סידן בכמות כפולה פי 7 מאשר בחלב מלא!
את השומשום ניתן לצרוך במוצרי המזון המופקים ממנו כדוגמת טחינה עינן, טחינה עם שומשום מלא וחמאת שומשום. או כממרח שומשום מלא בטעם חלבה. את כולם מומלץ לצרוך בתוספת לחם, פריכיה או קרקר. לעיכול מלא ולספיגה טובה יותר של הסידן בגוף.