מאת: מערכת B&D באדיבות שף מורן פינטו
בשר
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

6 כרעי עוף מחולקים.
2 ביצים טרופות.
מלח, פלפל לבן.
1 כוס ציפוי עדיף טחון גס / דק / בתוספת שומשום / עם תבלינים.

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
בכלי חסין אש מניחים את חלקי העוף ומתבלים במעט מלח ופלפל לבן.
אופים בתנור למשך כ-45 דק', מוציאים ומצננים מעט.
בקערה מניחים את הציפוי עדיף, ובקערה נוספת טורפים את הביצים.
טובלים את חלקי העוף בביצה ואז בציפוי (כמו שניצל) ומחזירים לתבנית.
מכניסים לתנור לאפיה נוספת (ללא מכסה) לעוד 40 דק' לערך

הערות:

מומלץ להגיש לצד אורז לבן, וסלט עלים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון