מאפים
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

1/2 כוס בוטנים קצוצים קלויים
1/4 כוס שמן
1/2 כוס חמאת בוטנים בטעם טבעי
1/2 כוס סוכר קנים
1 ביצה
1 כוס קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח

אופן הכנה:

מערבבים את חמאת הבוטנים, את השמן ואת הסוכר לתערובת אחידה, מוסיפים
ביצה ובוחשים היטב בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, מלח, ואבקת אפיה.
מאחדים את שתי התערובות בהדרגה ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה
ומעט דביקה יוצרים כדורים בגודל אגוז, ומיישרים מעט, מכניסים לצלחת עם
בוטנים קצוצים ומהדקים את העוגיה אל הצלחת על מנת שהבוטנים ידבקו על
הבצק. מניחים את העוגייה כשהצד עם שברי הבוטנים כלפי מעלה, העוגיות
מתפשטות בזמן האפייה לכן יש להקפיד על מרווחים בין העוגיות, אופים בתנור
מחומם בחום 180 למשך 20 דקות. העוגיות מתמצקות לאחר קירור

הערות:

כמות: 20 יחידות
תנאי איחסון: בקופסא אטומה עד שבועיים, או במקפיא.

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון