מאת: מערכת B&D באדיבות שף אפרת ליבפרוינד
פשטידות ולביבות
ללא גלוטן
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

3 כפות חמאה מומסת
500 גרם גבינה לבנה
1/2 כוס פצפוצי אורז גרוסים/שבורים
6 כפות סוכר
2 ביצים גדולות
2 שקיות סוכר וניל

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה.
משמנים תבנית שקעים מסיליקון או ממתכת,
ויוצקים לתוכה את הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 12 דקות או עד השחמה יפה.
מגישים עם תלותית קצפת ופירות טריים חתוכים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון