מתכונים לפסח
רמת קושי: קל להכנה

רכיבים:

1 ק"ג כבד עוף צלוי
5 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
10 שיני שום כתושות
900 גר' סילאן B&D
2/3 כוס שמן
2 כפות פפריקה (מומלץ פפריקה מרוקאית בשמן)
מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

1. לטגן את הבצל עד שמתרכך (בטרם מזהיב) אח"כ להוסיף, תוך כדי ערבוב, את התבלינים.
2. להניח על הבצל את הכבד ולאדות במשך כ 5 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה.
3. לערבב את הסליאן והשום, לשפוך על הכבדים ולערבב היטב.
4. להגביר את האש ולבשל תוך בחישה כ 5 דקות

מוצרים משתתפים

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון