מאת: מערכת B&D באדיבות השף יובל אטיאס,
קינוחים
רמת קושי: קל להכנה
זמן הכנה: 15 minutes

רכיבים:

לחטיף:
2 כוסות פצפוצי אורז
80 גר' חמאת בוטנים טבעית
3 כפות דבש

לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר / חלבי
100 גר' חמאת בוטנים טבעית

אופן הכנה:

מכינים את הבסיס:
מחממים חמאת בוטנים בסיר ומוסיפים את הדבש עד לחימום. מוסיפים את פצפוצי האורז לערבוב מהיר ומסיירים מהאש. שוטחים על תבנית ומיד מכינים צורות מלבניות באורך של 8 – 10 ס"מ

מכינים את הציפוי:
ממיסים בסיר שוקולד מריר / חלבי ומוסיפים 100 גר' חמאת בוטנים עד להמסה וחיבור החומרים. יוצקים את תערובת השוקולד על חטיף הפצפוצים, מקררים ומגישים.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון