מאת: מערכת B&D באדיבות השף יובל אטיאס,
קינוחים
רמת קושי: בינוני להכנה

רכיבים:

לבסיס:
1 כוס קורנפלקס
1 כוס פצפוצי אורז
3 כפות סילאן / דבש
50 גר' מרגרינה / חמאה

למוס:
1 קופסת שמנת 250 מ"ל – חלבי / פרווה
3 כפות סוכר
2 כפיות נענע קצוצות דק
חצי לימון סחוט

אופן הכנה:

מכינים את הבסיס:
ממיסים את החמאה עם הסילאן עד להמסה מלאה. מוסיפים את פצפוצי האורז והקורנפלקס בפעם אחת ומערבבים היטב, מסירים מיד מהאש. משטחים לתבנית מתאימה. ניתן להשתמש כבסיס לעוגות שונות, למוסים ולגלידות.

מכינים את המוס:
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד למרקם יציב. מוסיפים בהדרגה את מיץ הלימון ואת הנענע הקצוצה.

מוזמנים לשלוח לנו מתכונים בהם השתמשתם במוצרי B&D ואנחנו נבחר את המוצלחים ביותר! שלח מתכון